Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Еднодневен семинар на тема ,,Маркетинг и комуникација во ветеринарната медицина” на Здружение на доктори по Ветеринарна Медицина за мала пракса на Македонија-Скопје (МСАВА)

март 5, 2023

Датум: 05.03.2023
Локација: Хотел Белви, Скопје

Details

Date:
март 5, 2023