Loading Events

« Назад

25 Годишно Собрание на Ветеринарна комора на РСМ

јуни 3, 2022 @ 12:00 am - јуни 5, 2022 @ 12:00 am

Семинар со меѓународно учество – Ветпромет во својство на платинест спонзор

Датум: 03.06.2022-05.06.2022
Локација: Хотел Инекс Олгица, Охрид