Редовната посета на ветеринар комбинирано со употребата на нашите ветеринарно-медицински препарати гарантира долг и среќен живот на вашиот миленик

Навремената дехелминтизација гарантира многу среќни моменти со вашиот миленик

Капките на КРКА овозможуваат брзо и ефикасно опоравување на вашиот миленик

Со користење на нашите препарати секогаш ќе имате здрави животни со високи перформанси

Превенцијата со вакцина е најдобра заштита на вашите животни

ВЕТПРОМЕТ
во Република Северна Македонија

 е единствен yвозник и дистрибутер на:

Главен приоритет во нашето работење е да обезбедиме лекови за оптимална заштита на здравјето на животните бидејќи врската меѓу животните и луѓето е нераскинлив дел од нашиот живот

Нашата широка палета на препарати за домашни миленичиња гарантира здраво и долго дружење

Додатоците во исхрана во нашето портфолио овозможуваат здрав почеток и долговечност на вашиот миленик

Здравото и многубројно потомство е најважен дел од успехот на секоја фарма

Квалитетните препарати се услов за успехот на вашата фарма