CLADAXXA 200/50 mg CHEWING TABLETS (X100)

Кладакса 200 mg/50 mg таблети за џвакање за мачки и кучиња.
За терапија на инфекции предизвикани од бактерии што се осетливи на амоксицилин и клавуланска киселина.

Упатство за употреба