CLADAXXA 40/10 mg CHEWING TABLETS (X100)

Кладакса 40 mg/10 mg таблети за џвакање за мачки и кучиња. За терапија на инфекции предизвикани од бактерии што се осетливи на амоксицилин и клавуланска киселина.

Упатство за употреба