CLADAXXA 400/100 mg CHEWING TABLETS (X60)

Кладакса 400 mg/100 mg таблети за џвакање за кучиња.
За терапија на инфекции предизвикани од бактерии што се осетливи на амоксицилин и клавуланска киселина.

Упатство за употреба