HIPRADOG-7 10 x 1 ds

Жива вакцина, Инфекции на парвовироза кај кучиња, болеста штенечак, Хепатитис, Ларинготрахеитис и Трахеобронхитис, во лиофилизирана таблета за инјектирање; и Инактивирана вакцина, лептоспироза кај кучиња, во суспензија за инјектирање.

Упатство за употреба